zaterdag 23 maart 2013

alle uitslagen op Sportuitslagen.org

De website sportuitslagen.org is al een tijdje toplinkpartner van www.sportsites.be . (zie rubriek Toplinkpartners linkerkolom) 

Op deze website vind je sportuitslagen van in totaal 63 verschillende sporten van Voetbal tot Worstelen.  Dagelijks worden de resultaten van sportevenementen toegevoegd.  Daarnaast kan je via de zoekfunctie de uitgebreide database doorzoeken.  Ook kan je van een welbepaalde wedstrijd of atleet het palmares raadplegen.

Maar ook kan je de uitslag terugvinden van bijvoorbeeld Parijs-Tours van 1896 of de uitslagen van de Olympische Spelen van 1900 .

vrijdag 15 maart 2013

site Joggers Klein Willebroek linkpartner van Sportsites.be

Joggers Klein Willebroek is een wandel- en joggingclub voor recreatieve lopers. Deze club uit de provincie Antwerpen is aangesloten bij de sportfederatie Sporta en wil lopen en joggen promoten als een sport met lage drempel.
Joggers Klein Willebroek is de organisator van de loopwedstrijd Klein Willebroek Loopt die ieder jaar eind augustus doorgaat en heeft ook haar eigen start to run.


Meer info omtrent deze loopclub & over hun loopevenement vind je op http://www.kwloopt.be .

Deze site is ook toegevoegd aan de startpagina http://www.sportsites.be/lopen .

zaterdag 9 maart 2013

Wielrenners op Sportsites

Deze namiddag heb ik meer dan 70 wielrenners toegevoegd op www.sportsites.be/wielrenners .
Op deze startpagina ontdek je onder andere de officiƫle websites van Chris Froome, Mark Cavendish, Vincenzo Nibali, Fabian Cancellara, Tom Boonen, Phillippe Gilbert, Robert Gesink, . . . .

Daarnaast zijn er talrijke site van Belgische -en Nederlandse eliterenners .

dinsdag 5 maart 2013

Tour de France 2013 Live linkpartner van Sportsites.be

Gisteren heeft de website www.tourdefrancelive.eu , 2 startpagina's van www.sportsites.be toegevoegd bij hun links.

Op Tour de France 2013 Live vind je een brede waaier aan info over de Ronde van Frankrijk van dit jaar.
Naast talloze links naar nieuwssites over Tour de France , vind je een overzicht van de deelnemende ploeg en zal je ook alle klassementen kunnen raadplegen.  Daarnaast zal je info kunnen terugvinden van via welke kanalen je de Tour de France kan volgen & welke reizen je kan maken die verbonden zijn met dit sportevenement.

Deze link heb ik dan ook toegevoegd aan www.sportsites.be/wielrennen & www.sportsites.be/girotourvuelta .